Ori de câte ori facem pâine și prăjim orice în bucătăria noastră de testare, mâncarea dispare aproape imediat. Cu toții ne aglomerăm și înmuiem mușcăturile crocante, sărate în sos fierbinte, ketchup și sos chili sau pur și simplu stoarcem lămâie peste partea de sus. Nimeni nu poate rezista! Partea cea mai bună este că nu există niciun fel de truc pentru a face paine, doar trei pași și prăjirea atentă în ulei fierbinte (dar nu prea fierbinte). După ce veți vedea cât de ușor este, veți avea un nou favorit de cină.

Obține rețeta pentru tăieturi de pui pâine

Personalizați-vă acoperirea

Brânză Zesty

În etapa 1 pentru amestecul de pesmet, reduceți pesmetul la 1 3/4 cani și sare la 1/2 linguriță; se agită în 1 3/4 căni parțial fin sau Pecorino Romano.

Ierb savuros

În pasul 1, se amestecă 3 linguri de cimbru proaspăt tăiat fin sau frunze de rozmarin (sau 1 lingură uscată) în amestecul de pesmet.

Nuci crocante

În etapa 1 pentru amestecul de pesmet, pulsați scurt 1 cană de coajă, migdale sau alune într-un procesator de alimente; se adaugă 2 1/2 cani pesmet și 1 linguriță sare și se pulsează până se formează firimituri fine.

Mai multe sugestii utile

Alege-ți proteina

Pentru o schimbare de ritm, prăjiți curcanele sau vițelele sau fileuri de pește albe ferme, cum ar fi florele sau tilapia - trebuie doar să vă asigurați că carnea sau peștele sunt feliate uniform și subțire, astfel încât să se gătească în același timp, pentru a se coace .

Cum vine totul împreună

Fiecare componentă din pană este esențială: făina face o suprafață uscată pentru ca oul să se agațe și acoperirea de ou ajută pesmetul să se lipească. Totul se adaugă la o crustă crocantă când este prăjit.

Moduri și mijloace

O tigaie grea, cum ar fi fontă, distribuie căldura uniform, ajutând tăieturile să se gătească fără a arde. Testați temperatura uleiului scăzând în câteva pesmet; ar trebui să se strecoare și să devină auriu în 15 secunde.