În 2006, Anna Bern a scos un Stuart Mic, comercializând orașul pentru țară. Și-a părăsit funcția de director de proiectare la Vogă să deschidă un magazin într-un mic oraș din New York. „Când am văzut semnul„ magazinului de închiriat ”, știam că este biletul meu din Manhattan”, spune ea. Buticul ei de viață, Nest, este un mărturie pentru gustul ei deosebit, plin de mobilier și articole de îmbrăcăminte realizate artizanal din întreaga lume (inclusiv țara sa natală, Brazilia), precum și piese vintage pe care le-a găsit local. „Salt în camioneta mea sau urc într-un avion și cumpăr lucruri pentru magazinul pe care îl iubesc”.

Președintele care a început totul

"Am dat peste aceste scaune de vacă din Rio și am început să le vând chiar înainte să am un magazin. Sunt vânzătorul meu nr. 1" Scaun din piele de vacă braziliană, $750.

O zi din viata

"În lunile călduroase, trăiesc în trailerul meu Airstream și petrec în fiecare zi lucrând la magazin, apoi înot în râul Delaware. În alte perioade ale anului, iau cumpărături de călătorii. Am plecat doar la Bali două luni. Știu - dur, nu? "

Cea mai bună găsire

„Această masă din India are puțin din acel aspect industrial-modern, dar se simte cald din cauza picioarelor de lemn”. Masă de luat masa din aluminiu, $1,800.

Standuri de garderobă

"Vara, rochii și coliere balineziene și o geantă din Padovani din Brazilia; iarna, o haină din lână și cizme amuzante din anii '60." Rochie lunga Bali, $140. Kaftan lung, $85. Coliere tribale, 150 USD fiecare. Geanta Cipola, $450. Palton Soia & Kyo, $385. Cizme de schi Apres, $140.

Parfum de semnătură

"Îmi plac parfumurile unisex, nimic prea feminin. Acest parfum de lavandă are o muscătură neașteptată." La Compagnie de Provence eau de toaletă, în lavanda de tămâie, 50 $.

Paleta Go-To

"Încep cu bej și de acolo, elementele din lemn și din lenjerie cad întotdeauna. Când stabilesc o masă, îmi place să amestec diferite șervețele de lenjerie." Cârlige din lemn, 35 USD fiecare și Servetele de ceata, 60 $ pentru 4.

Proiectare ADN

"Sunt brazilian danez și cred că asta ajută la explicarea stilului meu: curat, dar electic."

Toate articolele disponibile pe nest-store.com.