Mulți oameni nu își dau seama cât de investiți sunt în guvernul federal. Creatorul grafic Jess Bachman a creat un ghid vizual care arată exact unde se îndreaptă banii dvs. fiscali.

Afișul său, „Moartea și impozitele”, ilustrează cererea bugetară a președintelui pentru 2009. Bugetul este dezbătut, modificat și aprobat de Congres, în mod ideal, până la 1 octombrie, pentru a începe anul fiscal. (Bugetul fluctuează anual în funcție de dorințele președintelui și puterea Congresului.) Deși toate informațiile conținute în afiș sunt disponibile la Oficiul de Management și Bugetul de la whitehouse.gov, acestea au o lungime de mii de pagini și sunt utilizate. terminologie confuză. Astfel, Jess a dorit să creeze ceva care să fie mai ușor, permițând oamenilor să compare și să contrasteze ușor informațiile și să ajungă la unele realizări. De exemplu, deși poate suna minunat faptul că Institutul Național al Cancerului va primi 4,8 miliarde de dolari anul viitor, este doar aproximativ jumătate din ceea ce primește Programul de Apărare a Rachetei. Așadar, cancerul, care este criminalul nr. 1 din SUA, este trântit de dorința Administrației de a ne proteja împotriva rachetelor necinstite.

Cheltuielile pentru Departamentul Apărării sunt de peste 515 miliarde de dolari, în creștere cu 7% față de anul trecut. Armata ocupă o sumă deosebit de mare de cheltuieli - 189 miliarde dolari în plus față de cei 515 miliarde de dolari care se îndreaptă către militari. Aceasta acoperă totul, de la construcții până la personal, inclusiv peste 2 miliarde de dolari cheltuiți pe 10.878 Hummers.

Departamentul de Sănătate este cel mai mare departament din afara Departamentului Apărării; Institutele Naționale de Sănătate finanțează toate principalele cercetări în domeniul sănătății, de la cancer la consumul de droguri. CDC (Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor) este periodic în știri, indiferent dacă este vorba de gripa aviară sau antrax, iar cheltuielile legate de terorism au crescut în timp asupra cheltuielilor standard pentru boli infecțioase.

Cheltuielile pentru serviciul de sănătate indian sunt importante, la 3,325 miliarde de dolari și, necunoscute pentru majoritatea americanilor, la fel ca și alte cheltuieli federale legate de indieni, precum locuințele. Cei mai mulți oameni cred că nativii americani își rezervă rezervările fără taxe și asta este, dar sunt, de asemenea, un beneficiar major al finanțării federale a sănătății, cu un miliard mai mult decât cheltuim în cercetarea și tratamentul HIV / SIDA. Din păcate, Departamentul de Sănătate va primi o reducere de 2 la sută în finanțarea pentru 2009, deși există un program care face salturi și limite - Fondul de Urgență pentru Sănătate Publică, care va intra în joc în cazul unui atac bioterorist.

Mulți oameni au concepția greșită că Departamentul Educației își finanțează școlile locale, atunci când cea mai mare parte a educației este plătită cu proprietate și alte impozite. Departamentul Educației finanțează în principal educația specială și încearcă să mențină un fel de standard de bază la nivelul întregii țări, prin Legea pe care nu a fost finanțat-o perenă. O altă funcție majoră a guvernului federal în educație sunt subvențiile Pell și împrumuturile pe care se bazează numeroși studenți. Din păcate, Departamentul Educației a crescut cu 0 la sută pentru 2009, ceea ce înseamnă că nu se aduc bani noi, ceea ce nici măcar nu ține pasul cu inflația la aproximativ 2%.

Există multe reduceri bugetare profunde, cum ar fi programele de școli sigure și fără droguri, care au scăzut cu 59 la sută și fondul Colegii istorice negre, care este cu 26%, printre altele. Interesant, există întotdeauna un program în Departamentul Educației, care se ridică în fiecare an - Inițiativa Limbii de Securitate Națională, care învață studenți la vârstă cât mai mică la limbile adversarilor noștri (arabă, chineză, rusă, hindi și Farsi), deci ele ne pot „consolida securitatea națională” în viitor. Acesta este un bun exemplu de programe de educație care trebuie să reducă, cu excepția cazului în care acestea sunt legate de apărare - atunci bugetul crește semnificativ, ca în această inițiativă a limbi de securitate națională.

Câteva alte lucruri interesante de menționat: Departamentul Trezorerie este format din 90% IRS, care cheltuie 5 miliarde de dolari în fiecare an pentru colectarea și aplicarea impozitelor. Datoria noastră națională este de până la 10,15 miliarde de dolari, o creștere cu 8 la sută față de anul trecut. Și doar din acest an, deficitul nostru bugetar este de 407 miliarde de dolari, în creștere cu 70 la sută față de anul trecut.

Dacă nu sunteți nemulțumit de cheltuielile cu banii dvs. fiscali, asigurați-vă că informați membrii Congresului. Atunci când decide cum sunt cheltuiți banii, Congresul ascultă administrația, experții, lobbyiștii și oamenii care locuiesc și votează în raioanele lor. Deci, dacă oamenii preferă fostele trei părți care decid câți bani de bursă primesc copiii dvs. anul viitor, cel mai bine este să vă faceți auzită vocea. Scrieți-le membrilor Congresului - cui, întâmplător, plătim 200.000 USD pe an.

Resurse

Mulțumiri speciale lui Jess Bachman pentru împărtășirea acestor informații. Pentru mai multe informații sau pentru a achiziționa o copie a afișului „Moarte și impozite”, vizitați wallstats.com. Introduceți codul promoției „Martha” la check out pentru a obține gratuit un afiș suplimentar odată cu achiziția dvs.