Urmați aceste sfaturi ecofriendale suplimentare pentru a economisi mediul înconjurător și bani.

-Conectați orice încărcătoare sau echipamente electronice neutilizate. Energia se scurge prin cablu dacă încărcătorul telefonului mobil, fierul de curling, mașina de cafea sau alte obiecte electrice sunt conectate - chiar și atunci când nu le folosești. Aproximativ 5% din puterea acumulată de încărcătoarele de telefon mobil este de fapt folosită pentru încărcarea telefonului. Celălalt 95% este pierdut atunci când îl lași doar conectat la perete și nu la telefon. Consolați încărcătoarele pentru telefoanele mobile și alte dispozitive pe o singură bandă electrică, astfel încât să puteți opri panoul de alimentare atunci când dispozitivele nu sunt utilizate.

-Umpleți frigiderul la capacitate. Va rămâne mai rece și va rula mai eficient, în cele din urmă economisindu-vă bani.

-Ajutați-vă mediul și reduceți dezordinea de hârtie din casa dvs., reducând cantitatea de mesaje de gunoi primite. Accesați site-urile web ale companiilor care vă trimit poștă informatică sau apelați departamentele de servicii pentru clienți pentru a vă îndepărta de pe listele de corespondență.

-Nu prerimați vasele înainte de a le introduce în mașina de spălat vase. Prin omiterea acestui pas, veți reduce consumul de apă în timp ce economisiți bani.

-Într-un an, familia americană obișnuită aruncă 8.760 de litri de apă în toaletele sale (26.000 de galoane dacă folosim toalete învechite). Pentru a economisi apă, umpleți o sticlă de un litru cu apă și așezați-o în rezervorul de toaletă. În acest fel, veți folosi un litru mai puțin de fiecare dată când vă spălați! Prin economisirea acestui litru cu fiecare spălare, fiecare familie poate economisi 1.447 de galoane de apă pe an.

-Cumpara proaspat. Nu numai că știm cu toții că este mai bine pentru persoanele dvs. interioare, dar poate ajuta și mediul înconjurător. Pentru a produce alimente congelate este nevoie de până la 10 ori mai multă energie decât alimentele proaspete. Gândiți-vă în acest fel: Enchiladele dvs. înghețate nu numai că purtați puterea în timpul producției, dar sunt transportate pe distanțe mai lungi într-un camion frigorific, așezat într-un congelator pentru supermarketuri, apoi dezghețat în microunde.

-Mult combustibil este vărsat în timp ce alimentați echipamentul de gazon în fiecare an decât a fost vărsat de Exxon Valdez. De ce nu folosiți o mașină de tuns mâna pentru a vă tăia gazonul? Nu numai că îți va oferi exerciții fizice, ci vei ajuta și mediul. În fiecare sfârșit de săptămână, 54 de milioane de americani își cosesc gazonul, folosind aproximativ 800 de milioane de litri de gaz pe an.

-Plantați un copac în curtea dvs. și economisiți bani! Reduceți costurile de răcire în vară cu 10 până la 50 la sută, plantând copaci de foioase în partea de est, vest și sud a casei dumneavoastră.

-Dacă scăpați temperaturile din cameră cu două grade în timpul iernii și le ridicați cu trei grade vara, veți preveni emiterea a aproape 700 de kilograme de dioxid de carbon în fiecare an.

-Depărtați aceste stropitoare. Iarba de gazon este cea mai mare cultură de irigații din America. Aproximativ 8 miliarde de galoane de apă pe zi sunt dedicate gazonului și irigării peisajului.

-Plug scurgeri. Diferențele dintre ferestre și uși pot fi mici, dar pot colecta pierderi mari de energie. Încărcarea acestor scurgeri cu coca sau alte materiale este prima acțiune care trebuie să întreprindă acțiunile în combaterea costurilor ridicate de combustibil. Prin etanșarea scurgerilor și instalarea unei izolații corespunzătoare (în special la mansardă și în spațiile de târâre), puteți reduce costurile de energie cu 70 USD până la 460 USD pe an.

-Ce este mai bine, să folosești aparatul de aer condiționat în mașină sau să conduci cu geamurile în jos? Răspunsul este ambele. Pentru a economisi combustibil, opriți aparatul de aer condiționat și derulați geamurile când călătoriți la mai puțin de 55 mph. Dacă călătorești cu viteză de autostradă, ești mai bine să folosești aparatul de aer condiționat.