Când usturoiul este tăiat, tocat sau spart, se produce o reacție chimică și se alicină, dacă este format. Allicinul este cunoscut pentru a ne consolida sistemele imunitare, a scădea nivelul colesterolului și a tensiunii arteriale și contribuie la prevenirea cheagurilor de sânge. Usturoiul poate fi cultivat cu ușurință în curtea ta, iar toamna este cel mai bun moment pentru a-l planta.

Tipuri de usturoi

Softnecks

- California devreme și târziu

- Oregon Blue

- Toch Roșu

- Susanville

Hardnecks

- Chesnok

- Portarul

- Siberian

- Muzică

Împletitură de usturoi Cum să

1. Umezeste tulpinile cu apa.

2. Începeți cu doi becuri încrucișate unul peste altul; continuați să adăugați usturoi la mijloc, apoi în ambele părți, apoi înapoi la mijloc etc.

3. Când adăugați fiecare bulb de usturoi, asigurați-vă că tulpina este plasată în mijlocul împletiturii.

4. Când legați usturoiul cu tulpinile exterioare, terminați întotdeauna cu tulpina din centru.

Mananca usturoi brut

În materie primă, usturoiul este unul dintre cele mai eficiente alimente de sănătate ale naturii, mai mult decât atunci când este gătit, deoarece căldura distruge unele dintre proprietățile sale benefice. Cercetările indică faptul că usturoiul poate ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare prin scăderea tensiunii arteriale și reducerea nivelului general al colesterolului, inclusiv reducerea pe termen scurt a LDL (colesterol rău) și inhibarea coagulării sângelui. Usturoiul poate ajuta și la eliminarea cancerului; stimulează celulele ucigătoare naturale ale organismului și poate ajuta la neutralizarea unora dintre cancerigenele care se îndreaptă spre dieta noastră. Aroma înțepătoare, distinctă, pe care usturoiul o eliberează atunci când îi zdrobești cuișoarele, este un compus de sul numit alicină, o armă naturală împotriva infecției. Un studiu din 2002 arată, de asemenea, că o dietă bogată în usturoi - precum și alte alimente din familia de aliu, cum ar fi ceapa, șalonul, șalotul și prazul - pot reduce la jumătate riscul de a dezvolta cancer de prostată. Ca un antioxidant natural, usturoiul poate ajuta la protejarea celulelor noastre de modificările degenerative, în special la nivelul ficatului și creierului.

Faceți din usturoi crud o parte din planul dvs. de alimentație sănătoasă cu aceste trei rețete ușoare. În funcție de preferința tăioasă, puteți utiliza unul până la trei cuișoare pe rețetă.

Resurse

Mulțumiri speciale lui Christopher Ranch pentru că a oferit publicului nostru de studio un borcan cu usturoi organic și o pungă cu bulbi de usturoi pentru plantare. Pentru mai multe informații despre Festivalul de usturoi Christopher Ranch și Gilroy, accesați christopherranch.com. Mulțumiri deosebite Usturoiului Hood River pentru furnizarea usturoiului folosit la emisiunea de astăzi. Pentru a cumpăra usturoi, vizitați hoodrivergarlic.com.