În recenta sa călătorie în Marfa, Texa, Martha Stewart a făcut mai mult decât a vizitat locurile obligatorii ale destinației: și-a documentat călătoriile (și mesele și amintirile preferate) pe Instagram. Fondatorul nostru le-a oferit adepților săi o privire interioară asupra vacanței ei - pe care a luat-o împreună cu Kevin Sharkey și ceea ce a numit familia #MarthaInMarfa (formată din Tommy Hilfiger, Stefano Tonchi, David Maupin și familiile lor, plus gazda grupului, fotograful Douglas Friedman) - prezentarea alimentelor și a momentelor de artă pe care călătorii nu ar trebui să le rateze.

Martha și-a dat startul călătoriei la iconica Prada Marfa, o instalație de sculptură permanentă situată la marginea orașului principal. "Adoră instalația de artă a magazinului Prada chiar în afara Marfa, Texas. Este un proiect de artă land land permanent specific pentru site de Elmgreen și Dragset", a scris ea. Cât despre celelalte monumente obligatorii pe care le-a fotografiat? Ea a făcut o pauză la „Giant Marfa”, a muralistului John Cerney, care a adăugat că este „magia pură dacă îl iubești pe James Dean”.

Călătoria a fost, de asemenea, nostalgică pentru Martha, o îndrăgită de Marfa de multă vreme; atât de mult, de fapt, că locale a fost prezentat într-o problemă veche din Martha Stewart Living. Fondatorul nostru a retras un clip din revistă - o imagine a studioului artistului Donald Judd - alături de titlul „Iată povestea noastră„ vie ”din septembrie 1996. Îți aduci aminte de aceasta? Martha din Marfa.” Grupul a revizuit locul de muncă al lui Judd în acest sens călătorie, de asemenea; Kevin a distribuit o imagine actuală a spațiului pe propriul său Instagram, adăugând că acesta rămâne un „spațiu sacru”.

Desigur, Martha a documentat o parte din mâncarea ei preferată din călătorie: un mic dejun format din opțiuni abundente, inclusiv ouă ușoare, slănină, mezeluri și fulgi de ovăz. Înainte de sfârșitul călătoriei, Martha a dus pe Instagram pentru a mulțumi lui Friedman, proprietarul The Friedman Ranch, pentru ospitalitatea sa și restul grupului pentru o experiență memorabilă.

  • De Sarah Schreiber